Het Praktijkhuis Schoten

Nora van Wetten

psychotherapeut

Sinds 2010 werk ik met veel plezier als psychotherapeut in een zelfstandige praktijk. De eerste jaren in Nederland en sinds 2015 in België, eerst in Merksem en nu in Schoten.


Eind 1991 studeerde ik af als psychiatrisch verpleegkundige en bijna 20 jaar ben ik werkzaam geweest binnen dit vakgebied.De 10 jaren daarna heb ik me gericht op het jonge kind.Binnen het werk als opvangouder en gezinscoach en thuis bij mijn eigen kroost. Het is in die periode dat ik in aanraking kwam met gestalttherapie.

Mijn oudste dochter had in haar pubertijd een tijdje therapeutische begeleiding nodig en ik was daar als moeder nauw bij betrokken. De manier van werken en het effect op mijn dochter hebben mij dermate geënthousiasmeerd dat daar de wens is ontstaan om zelf de opleiding te gaan doen.


Mensen fascineren me. De creativiteit en veerkracht van mensen, jong en oud, om in velerlei situaties te (over)leven, kunnen mij oprecht ontroeren. Als psychotherapeut ga ik samen met je op zoek naar andere en nieuwe manieren om met je situatie om te gaan.


Wezenlijk benieuwd blijven naar de ander met zijn of haar verhaal zie ik als een van de belangrijkste taken voor mij als hulpverlener. Ik zie mezelf als betrokken, betrouwbaar, nieuwsgierig, analytisch en uitnodigend confronterend. Tot slot is humor voor mij onmisbaar.

Naast opleidingen psychiatrische verpleegkunde en de 4-jarige gestalttherapie opleiding heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals:

  • Agogisch werk
  • Gezinscounseling
  • Psycho-pathologie vanuit gestaltperspectief


Om de kwaliteit van mijn werk te garanderen volg ik regelmatig opleidingen, bijscholingen, supervisie en intervisie. Daarnaast onderschrijf ik de ethische code van de NVAGT/VBEGP.

Ik ben gebonden aan het beroepsgeheim.  • Individuele psychotherapie en coaching
    • Particulier: € 95 / sessie 60 min.
    • Zelfstandige / Bedrijven: vanaf € 125 excl.   BTW / sessie 60 min. Deze factuur kan je inbrengen als kost in je bedrijf.
  • Relatietherapie met twee psychotherapeuten:         € 190 / sessie 60 min.

Tarief

Contact