Het Praktijkhuis Schoten

Guus van Osch

psychotherapeut

Sinds oktober 2021 maak ik deel uit van Het Praktijkhuis. In 1986 ben ik in Utrecht afgestudeerd als psycholoog en daarna ben ik geruime tijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven op het terrein van Human Resources en Management Development. In 2002 begon ik een eigen praktijk als coach.


Ik ben mijn hele professionele leven gefascineerd geweest door thema’s rondom groei en stagnatie, klem zitten en bewegen. Niet in het minst omdat ik die thema’s ook zelf op de huid heb ervaren. Via mijn coachwerk kwam ik in aanraking met de Gestalttherapie en merkte de impact die deze therapie kan hebben.

Het was dan ook een hele logische vervolgstap om te starten met het 4-jarige Postgraduaat Gestalttherapie van het IVC te Kortrijk. Door mijn cliënten word ik ervaren als een open, nieuwsgierige, betrokken therapeut met gevoel voor humor en speelsheid.


Vertrekkend van waar je nu bent en met jouw eigen ervaring als leidraad ontdekken we samen wat er op dit moment in je leven op de voorgrond is, wat aandacht vraagt, welke behoefte vervuld of voltooid wil worden. Dat is altijd het vertrekpunt. En ik loop graag samen met jou dat stukje mee op je weg. Ik bied in de therapie een vrije, veilige en uitnodigende ruimte om wat er nu is, verder te onderzoeken en te verkennen zodat er een betere afstemming kan ontstaan binnenin jou en tussen jou en je omgeving.

Ik ben aangesloten bij de Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie (NVAGT) en onderschrijf daarmee hun ethische code.


Uiteraard ben ik ook gebonden aan het beroepsgeheim en volg ik zowel binnen als buiten mijn opleiding als gestalttherapeut nog bijscholingen, intervisie en supervisie.  • Individuele psychotherapie: € 75 / sessie 60 min.
Tarief

Contact