Het Praktijkhuis Schoten

Coaching

Onze coaches helpen je graag met het vinden van jouw unieke levenspad. Wat de uitdagingen ook zijn.

In een coaching bij Het Praktijkhuis staat het contact tussen coach en client(e) centraal.


Vanuit wat ons opvalt in dit contact, proberen we om jou bewuster te maken van bepaalde patronen. Dit doen we door je gewaarzijn of awareness over je situatie te vergroten. Door je gewaarzijn te vergroten, kan je bewuster handelen en bewuster keuzes maken. Je wordt je dus meer bewust van wat er in je situatie aan de hand is.


De coach begeleidt, daagt (soms) uit, reikt oefeningen aan, verhoogt je gewaarzijn over je situatie en stelt dingen in vraag. Op die manier wordt het voor jou mogelijk om de dingen ook anders te bekijken. Hierdoor kunnen nieuwe mogelijkheden zich plots aandienen. Je verbindt je terug met je eigen mogelijkheden.


We gaan ervan uit dat jij alle hulpbronnen die je nodig hebt in je draagt, maar dat je die even niet meer ziet. Of dat je de verbinding ermee even kwijt bent.We reiken geen oplossingen aan, maar begeleiden je in het zelfredzaam worden, krachtiger, en met meer zelfvertrouwen. Zo zijn de veranderingen duurzaam en kom je in de toekomst minder snel in de problemen.


Door terug te verbinden met je geheel eigen hulpbronnen, laat de coach je ervaren dat je het zelf kan!

Kan je wat extra hulp gebruiken op jouw levenspad? Onze coaches staan voor je klaar.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.